Menü

Jóga felnőtteknek

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (Művelődési Ház)
2020. február 19.
Kedves Érdeklődők!
Jóga felnőtteknek

Kedves Bői lakosok!

Horváth Veronikának hívnak, Jóga oktató vagyok, valamint foglalkozom Talpcsakra masszázzsal és Aromaterápiás tanácsadással is.

Szívesen indítanék Jóga tanfolyamot heti 1-szer Bőben, amennyiben lenne rá igény! Gyermekeknek már tartok hétfőnként.

Mindenféle korosztály jelentkezését várom. Idősebbekét is, nekik könnyített foglalkozások lennének, a lényeg a mozgás lenne.

A jóga segít az egész test átmozgatásában, a mindennapi stressz levezetésében és fontos a mai világban a relaxáció bevezetése is a mindennapokban, ezért is szeretném minél több emberhez eljuttatni ezeket a lehetőségeket. Szívesen megyek bemutatni a talpcsakra masszázst is első alkalommal kedvezőbb áron, hogy megismerjék az emberek és kipróbálhassák, illetve akár az illóolajokat is.

Szeretném kérni, akit érdekel valamelyik az jelezze nekem a +36305065193-as telefonszámon vagy a horvath.veronika(at)gmail.hu email címen vagy „A Kincs benned van, fedezd fel” Facebook oldalamon, ahol több információt tudok adni és egyeztethetünk az időpontról, egészségi állapotról, felszerelésről stb.

Várok mindenkit sok szeretettel! 

Hálás köszönettel: Horváth Veronika

E-ügyintézésSikeres pályázatokNagyon meglepett hogy a BRIMO társáság támogatni szeretne minket. Egy pavilon-sátrat adományozott szervezetünk számára. A pavilont a szabadtéri rendezvényeken szeretnénk felhasználni.Magyar Falu Program