Menü

Lomtalanítás 1 gyűjtőponttal

2022. május 1.
Tájékoztató
Lomtalanítás 1 gyűjtőponttal

 

Bő Község Önkormányzata Polgármester

9625 Bő Széchenyi u.70.

 

FELHÍVÁS !

Bő Község Önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét, hogy Bő területén 

2022. május 24-én (kedden)

LOMTALANÍTÁST végeznek az STKH Kft. munkatársai.

A lomtalanítás során az alábbi hulladékokat NEM VESZIK ÁT:

zöldhulladék (kerti hulladék, nyesedék), szelektív hulladék, állati tetem, trágya, bontásból származó autó alkatrész (kárpit, szélvédő lökhárító, stb.), építési törmelék (mosdókagyló, csempe, WC csésze, stb.), lapátos, zsákos hulladék, gumiabroncs, veszélyes hulladék (pl.: permetezőszer göngyöleg, maradék festék, festéke göngyöleg, akkumulátor, neoncső, hullámpala, gyógyszer, fáradt olaj, olajos- üzemanyagos göngyöleg, stb.), elektronikus hulladék (pl: selejtes hűtő, televízió, háztartási gép, stb.)

A lomhulladékot 1 GYŰJŐPONTON lehet elhelyezni az alábbiak szerint:

1.    Bői Közös Önkormányzati Hivatal udvara (05.20. 9-15 óra, 05.21. 8-12 óra, 05.23. 8-15 óra)

Aki nem tudja megoldani az elszállítást, segítséget igényel, kérjük legkésőbb 2022. május16-ig jelezni szíveskedjen az önkormányzatnál.

Tájékoztatjuk továbbá a lakosságot, hogy a feleslegessé vált elektronikus hulladékot egy később időpontban fogjuk gyűjteni és elszállítatni,így azt kirakni a lomtalanításkor nem lehet.

Hajós Attila sk.

                                                                                                    Polgármester

 

 

E-ügyintézésSikeres pályázatokNagyon meglepett hogy a BRIMO társáság támogatni szeretne minket. Egy pavilon-sátrat adományozott szervezetünk számára. A pavilont a szabadtéri rendezvényeken szeretnénk felhasználni.Magyar Falu Program