Menü

„Gazdálkodjunk közösen a jövőnkkel” című mintaprojekt záró ünnepsége

Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (Művelődési Ház)
Esemény kezdete: 2019. december 8. vasárnap, 15:00Esemény várható befejezése: 2019. december 8. vasárnap, 17:30Helyszín: Művelődési Ház Bő
Meghívó
„Gazdálkodjunk közösen a jövőnkkel” című mintaprojekt záró ünnepsége

Szeretettel várom Önöket, 2019.12.08-án (vasárnap), 15:00 órára a Bői Közösségi Színtérbe (Művelődési Házba), a „Gazdálkodjunk közösen a jövőnkkel” című mintaprojekt záró ünnepségére.

 

A Nemzeti Művelődési Intézet Vas Megyei Igazgatósága által vezetett műhelyfoglalkozások célja az értékgyűjtés, értékfeltárás szerepének hangsúlyozása a közösség életében.

A záró rendezvény során beszámolót tartunk a projektről, a találkozások alkalmairól és azok eredményéről, az értékgyűjtő kérdőív összesítésének eredményét mutatjuk be, a helyi értékekből és összegyűjtött tárgyakból, eszközökből kiállítást tekintethetnek meg, majd a rendezvény végén a Bői Női Kar Egyesületének műsorát tekinthetik meg. Majd mindezek záró momentumaként, közösen kivonulunk a főtéren lévő adventi koszorúhoz és meggyújtjuk a második (hit)gyertyát.

 

Tisztelettel: Jákó Melinda, közművelődési szakember.

E-ügyintézésSikeres pályázatokNagyon meglepett hogy a BRIMO társáság támogatni szeretne minket. Egy pavilon-sátrat adományozott szervezetünk számára. A pavilont a szabadtéri rendezvényeken szeretnénk felhasználni.